za testiranje2022-04-08T12:12:07+02:00

15 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Braytron je kompanija specijalizovana za izradu rasvjete koja uspješno posluje na internacionalnom tržištu već 15 godina.

KONTAKT

info@elve.ba

ADRESA

Halida Kajtaza bb

RADNO VRIJEME

8:00am – 16:30pm

KONTAKT

info@elve.ba

ADRESA

Halida Kajtaza bb

RADNO VRIJEME

8:00am – 16:30pm

O NAMA 

ELVE d.o.o Sarajevo je nova kompanija na bosanskohercegovačkom tržištu koja je osnovana početkom 2021. godine.
Mi smo mlad, stručan i ambiciozan tim koji se bavi veleprodajom rasvjete. Generalni smo zastupnik brenda Braytron za našu državu.

Naš uspjeh zavisi od Vašeg uspjeha!

BRAYTRON RASVJETA

Svi BRAYTRON artikli se proizvode nakon pomnog istraživanja i testiranja, kako bi osigurali očuvanje energije i pristupačnost. Uz rastuću svijest o LED tehnologiji u cijelom svijetu, BRAYTRON teži da bude među svjetskim pionirima u napretku i distribuciji ove tehnologije i obećava da će ostati ažuriran u svim inovacijama, kako bi se ista unijela u proizvodni raspon.

Baštanska rasvjeta

Vrhunski Braytron tim dizajnerskih stručnjaka osmislio je modele prateći svjetske trendove. Naš izbor baštanske rasvjete idealno je rješenje za osvjetljavanje vaše bašte, balkona, ulice ili fasade.

Industrijska rasvjeta

Industrijska Braytron rasvjeta se lako instalira, ima odlične energetski efikasne performanse te niske cijene održavanja uz dug vijek trajanja. Svaki artikal se može pohvaliti kompaktnim i efikasnim dizajnom.

Paneli

Braytron LED panel svjetla imaju fleksibilan dizajn. To omogućava iskorištavanje mreže za distribuciju svjetlosti. LED diode imaju sposobnost da rasipaju manje topline, što ukazuje na vrlo nisku potrošnju energije.

Smart rasvjeta

Smart rasvjeta se može pohvaliti svim blagodatima uštede energije koje karakterizuju i tradicionalne LED sijalice te jednakim ili boljim rasponom boja, a dostupne su u većini standardnih oblika, veličina i grla.

Sijalice

Braytron porodica LED sijalica vintage ili modernog dizajna ispunit će Vaš prostor svjetlinom. Bilo da ste arhitekta ili samostalno dizajnirate svoj prostor, naš tim će Vam pomoći da izaberete sijalice koje će se savršeno uklopiti u svaki prostor.

Stolne lampe

Braytron stolne lampe pružit će Vam jedinstveno iskustvo uz mnoštvo komponenti kao što su dekorativni dizajn, fleksibilno tijelo lampe te mogućnost prilagođavanja jačine svjetlosti zavisno od Vaših potreba.

SVE NA JEDNOM MJESTU

Sve što Vam može zatrebati iz svijeta rasvjete, naći ćete u našem Braytron katalogu!

Bilo da se radi o vanjskoj ili unutrašnjoj rasvjeti, dekoraciji ili tehničkim svjetlima,  naš stručni tim će Vam pomoći da izaberete ono što Vam najviše odgovara.

TESTIMONIALS

Sve pohvale za Elve team za profesionalnost prilikom svake saradnje. 

M rasvjeta , Sarajevo

Topla preporuka za proizvode koji su vrhunskog  kvaliteta.

High d.o.o

Svaka saradnja sa kompanijom Elve uvijek je završila na obostrano zadovoljstvo! Sve najbolje želimo u daljem poslovanju! 

Avliya landscape

ELVE BLOG

Mi smo mlad, stručan i ambiciozan tim koji je na bosanskohercegovačko tržište uveo novu Braytron rasvjetu. Kroz blog tekstove potrudit ćemo se da svakom potencijalnom ili trenutnom klijentu približimo naše proizvode te mu pokažemo zašto treba vjerovati baš nama! 

POŠALJI UPIT 

Da li Vam je potrebna pomoć pri odabiru odgovarajuće rasvjete?

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

KONTAKT

info@elve.ba

ADRESA

Halida Kajtaza bb

RADNO VRIJEME

8:00am – 16:30pm

KONTAKT

info@elve.ba

ADRESA

Halida Kajtaza bb

RADNO VRIJEME

8:00am – 16:30pm

Title

Go to Top